Pingvinfarm Logo

A felhasználó pingvinje
 
Mi ez?

Egy olyan on-line játék, melyben a rádbízott pingvinnek kell gondját viselned. A feladat nem nehéz! Mindössze ennivalóval és innivalóval kell ellátnod pingvined, valamint minél több trükkre tanítanod.
Minél öregebb egy pingvin annál többet tud. Azonban sokminden múlik a gazdáján is!
Miért pont pingvinek? Mert a szerver linuxos és annak a pingvin a kabalája.
Egyébként a pingvinek helyes állatok! Nem hiszed? Próbáld ki!
Miért nincs egyedi pingvin, miért Tux-ot használjuk fel? Mert Tux a legjobb cyber-állat, és a Windows zászlóval szemben õ nem szokott megfagyni és még helyes is.
Ki játszhatja a játékot? Mindenki aki szereti egy kicsit is a pinvineket, vagy csak egyszerûen nincs kedve tevét / hõs embert / más baromságot nevelni.
Játékmenet? Rendkívül egyszerû! Minden nap elfogy egy egység kaja és egy egység innivaló. Ha az összes elfogy, akkor pingvined meghal. Ezért célszerû minél gyakrabban látogatni! Minden nap taníthatod pingvined valamire. Ha valamit teljessen megtanul, akkor megkérheted rá, hogy tegye azt, vagy valamelyik régebben elsajátított dolgát!
Csak ennyi? Természetessen nem! A játék menetét tovább színesíti pár egyéb dolog is, mint például a barkácsolás, zenélés, játékok, fórumozás, viccek olvasása, stb....
Miért került a pingvinem börtönbe? Ha egy pingvin túl sokat iszik, akkor hajlamos kocsmai verekedést kezdeményezni, ilyenkor pár napra börtönbe kerül. A börtönben tartózkodása alatt nem foglalkozhatsz vele, így nem tanul semmit sem, azonban a börtönben teljes ellátást kap, így az enni és innivalója nem fogy. A börtönbõl szabadulásától viszont újra te neveled!
Hogy mi az a detuxikáló? A pingvinek is isznak... Néha túlzottan is sokat, ezért nekik is létezik olyan intézmény, ahol józanítják õket. Ez a detuxikáló.

Vissza


Banner: http://jszabolcs.hu/
http://jszabolcs.hu/